+ info

JÓNCOLS

3 i 4 de desembre

Passar una nit a la cala Jòncols, amb vistes al mar i al cap de Norfeu, i fer una passejada nocturna ran de mar, són somnis que ara podeu acomplir.

3 i 4 de desembre· Jòncols (Alt Empordà)     

 

Passar una nit a la cala Jòncols, amb vistes al mar i al cap de Norfeu, i fer una passejada nocturna ran de mar, són somnis que ara podeu acomplir. Sortirem de Roses i per camins de muntanya però amb el mar sempre a prop arribarem a mitja tarda a cala Jòncols, on dormirem en un hotel confortable. Travessa que promet ser inoblidable.

Dificultat: no seguirem un camí de ronda pavimentat, precisament, però no heu de tenir cap problema si us agrada la muntanya

Duresa: potser una mica trencacames, però vaja….

Durada: 4 hores

Desnivell: 300 m 

Preu: 147€ (inclou una mitja pensió en hotel, guiatge de dues excursions, vehicle de suport i assegurança d’accidents)

+ info

MIERES

19 de novembre

Completa!

 19 de novembre · Mieres (Garrotxa)  

 

El poble de Mieres està tancat per una olla de muntanyes que li donen una pau especial. La carretera de Banyoles a Besalú hi passa a frec de les cases, però és una via molt solitària, i quan arribes a Mieres respires agraït de trobar una població tan bonica. Recorrerem els boscos de la vall per amarar-nos dels colors tardorals, i arribarem fins al llogarret del Freixe, on hi ha una ermita romànica tan graciosa com minúscula.

Dificultat: excursió de corriols i camins, sense cap dificultat

 Duresa: poc desnivell i poca distància, és a dir excursió molt assequible

 Durada: 3,5 hores

 Desnivell: 500 m 

 

Preu: 19€

 

 

+ info

DINAR DE CAP D’ANY

17 de desembre

Com ja va sent tradició, la darrera excursió de l’any és un pretext per poder-nos entaular en algun restaurant i celebrar-ho com Déu mana.

17 de desembre · Dinar de Cap d’Any  

 

Com ja va sent tradició, la darrera excursió de l’any és un pretext per poder-nos entaular en algun restaurant i celebrar-ho com Déu mana. Però no, en un restuarant qualsevol, sinó en algun establiment d’alto copete, original, diferent, sorprenent…no sé si m’explico. Caminar, també caminarem, però lo just per no suar la camisa.

Dificultat: nul.la, per poder arribar en condicions a l’hora de dinar

Duresa: la justa per obrir gana

Durada: 3 hores

Desnivell: 300 m 

Preu: 50€ (inclou el dinar i l’excursió)