+ info

L’ESTANY

17 de març

Passejada per l’altiplà del Moianès que ens durà, tot fent travessa, fins al recòndit poblet de l’Estany. Un cop hi arribem, una guia local ens explicarà la història de l’estany que va donar nom al poble.

17 de març· De Collsuspina a l’Estany (Moianès)

 

 

Passejada per l’altiplà del Moianès que ens durà, tot fent travessa, fins al recòndit poblet de l’Estany. Un cop hi arribem, una guia local ens explicarà la història de l’estany que va donar nom al poble. El retorn, el farem amb cotxe de línia, com en els vells temps.

Dificultat: insignificant

Duresa: molt baixa

Durada: 3 hores

Desnivell: 200 m

Preu: 17€

 

+ info

VALLFEROSA

6 d'abril

En el cor de la Segarra, prop del poble de Torà, hi ha la torre medieval més interessant i extraordinària de Catalunya i una de les més importants d’Europa.

6 d’abril· Torre de Vallferosa (Segarra) 

 

 

En el cor de la Segarra, prop del poble de Torà, hi ha la torre medieval més interessant i extraordinària de Catalunya i una de les més importants d’Europa. Fou construïda durant el s. X i té 33 metres d’alçada. No hi ha res semblant dins l’arquitectura militar. Aprofitarem per descobrir altres vestigis del poblament antic d’aquestes terres tan desconegudes.

Dificultat: insignificant

Duresa: molt suau

Durada: 4 hores

Desnivell: 300 m

Preu: 17€

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+ info

MUNTANYES DE PONT DE SUERT

19-22 d'abril

Des d’un hotel confortable de Pont de Suert farem incursions a les amagades valls laterals que s’obren a banda i banda de la Noguera Ribagorçana, en cerca de pobles perduts i cimets descatalogats.

19-22 d’abril· Setmana Santa a Pont de Suert (Ribagorça) 

 

 

Des d’un hotel confortable de Pont de Suert farem incursions a les amagades valls laterals que s’obren a banda i banda de la Noguera Ribagorçana, en cerca de pobles perduts i cimets descatalogats. Visitarem Soperún, Llastarri, Ovís, Santoréns, llogarrets que no crèieu que existien.

Dificultat: escassa

Duresa: excursions per terrenys aspres i relleus trencats.

Durada: quatre  jornades d’entre 3 i 5 hores

Desnivell: variable, però no sobrepassaran els 800m

Preu330€ (inclou quatre excursions, tres mitges pensions en hotel i assegurança d’accidents)