+ info

PUIG DE L’OFRENA

19 d'octubre

Ridaura és un poble deliciós, amagat en una raconada de l’olla d’Olot. El Puig de l’Ofrena, de capell herbat, és un magnífic mirador de la regió. Si el cim és poc freqüentat, encara ho és menys la ruta que hi porta des de Ridaura.

 19 d’octubre · Puig de l’Ofrena (Garrotxa)  

Ridaura és un poble deliciós, amagat en una raconada de l’olla d’Olot. Des d’aquí es poden emprendre ascensions cap als contraforts del Puigsacalm, a través de fagedes i rouredes que a la tardor fan la delicia de poetes i fotògrafs. El Puig de l’Ofrena, de capell herbat, és un magnífic mirador de la regió. Si el cim és poc freqüentat, encara ho és menys la ruta que hi porta des de Ridaura.

Dificultat: corriols amagats

Duresa: desnivell a tenir en compte

Durada: 5 hores

Desnivell: 800 m

Preu:

 

 

+ info

PRUIT

27 d'octubre

Pruit i l’hostal de la Devesa són al cor del Cabrerès, en un planell de prats i turons de faigs. Navegar com les vaques per aquests relleus suaus, en cerca de raconades ocultes, sense pressa ni objectiu, et deixa embadalit.

27 d’octubre · Pruit (Osona)   

 

 

Pruit i l’hostal de la Devesa són al cor del Cabrerès, en un planell de prats i turons de faigs. Navegar com les vaques per aquests relleus suaus, en cerca de raconades ocultes, sense pressa ni objectiu, et deixa embadalit, amb el desig que no acabi mai la passejada.

Dificultat: cap, ens mourem per camins i prats

Duresa: molt planera

Durada: 3 hores

Desnivell: 200 m

Preu: 17€

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+ info

MUNTANYES DE SENTERADA

31,1,2 ,3 de novembre

Un cop més tornarem a Casa Leonardo, perquè encara hi ha gent que no ho coneix, i perquè els qui ho coneixem no ens cansem de repetir. Les excursions, però, seran unes altres.

31-1, 2, 3  de novembre· Muntanyes de Senterada  (Pallars Jussà)

 

 

Un cop més tornarem a Casa Leonardo, perquè encara hi ha gent que no ho coneix, i perquè els qui ho coneixem no ens cansem de repetir. Les excursions, però, seran unes altres. Ja us avancem que aquest cop pujarem a la llegendària Geganta Adormida i a la muntanya de Santa Bàrbarà.

Dificultat: cap dificultat notable ni digna d’esment

Duresa: Desnivells moderats i assequibles

Durada: 4 hores de promig

Desnivell: variable, però en cap cas superarà els 700m

Preu303€ (inclou tres mitges pensions, guiatge i assegurança d’accidents)