+ info

SETMANA SANTA A GUARA

10-13 d'abril de 2020

Guara és un massís únic, extraordinari, que convé conèixer o revisitar. Famós per les seves gorges, però també pels seus pobles abandonats i les seves raconades remotes i solitàries.

10- 13  d’abril· Setmana Santa a Guara (Osca) 

 

 

Guara és un massís únic, extraordinari, que convé conèixer o revisitar. Famós per les seves gorges, però també pels seus pobles abandonats i les seves raconades remotes i solitàries. Des del poblet de Colungo, a recer de la massificació d’Alquezar, descobrirem el sector llevantí de Guara, que ofereix excursions sorprenents i encara verges.

Programa previst:

1 dia: San Martín de Lecina

2 dia: De las Bellostas a Santa Marina

3 dia: Portal de la Cunarda

4 dia: De Colungo a Alquezar
Dificultat: en general seran excursions assequibles a tothom que estigui habituat a caminar per muntanya. No farem barranquisme, sinó senderisme.

Duresa: com que el relleu és accidentat, les excursions tindran una duresa moderada, no excessiva.

Durada: entre 3 i 5 hores

Desnivell: variable, però en cap cas superarem els 800m acumulats

Preu: 320€ (inclou el guiatge de quatre excursions, tres mitges pensions en hostal i assegurança d’accidents)

+ info

D’OGASSA AL TAGA

25 d'abril

La Serra de Cavallera, i el Taga, que és n’és el cim principal, forma la primera barrera prepirenaica que s’interposa quan viatgem al nord. Des d’Ogassa, l’ascensió és bucòlica i pastoril.

25 d’abril· D’Ogassa al Taga (Ripollès) 

 

La Serra de Cavallera, i el Taga, que és n’és el cim principal, forma la primera barrera prepirenaica que s’interposa quan viatgem al nord. És un mirador privilegiat, perquè domina les comarques que hem deixat enrere i el Pirineu, que es desplega tot just al davant. Des d’Ogassa, l’ascensió és bucòlica i pastoril. Els camps i les fagedes del peu de la muntanya donen pas als prats sense límits que s’estenen pels lloms culminants.

Dificultat: escassa, sobretot si no hi ha neu

Duresa: pujada directa però de bon fer

Durada: 5 hores

Desnivell: 800 metres

Preu: 18 €

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+ info

VIATGE A LA SEGARRA

21-22 de març

Travessa inèdita, potser mai realitzada per ningú, per la Segarra profunda, que a l’inici de la primavera mostra la seva cara més verda i amable. Paisatges remots, d’una solitud aclaparadora.

21-22 de març·  De Sanaüja a Palouet (Segarra) 

 

Travessa inèdita, potser mai realitzada per ningú, per la Segarra profunda, que a l’inici de la primavera mostra la seva cara més verda i amable. Paisatges remots, d’una solitud aclaparadora. No desaprofiteu aquesta ocasió de realitzar una travessa diferent, plàcida, entre poblets que no sabieu que existien.

Dificultat: cap. 

Duresa: uns 15km quasi planes, vorejant camps de conreu extensos

Durada: unes 4 hores netes diàries

Desnivell: entre 100 i 300m

Preu: 130€ (inclou una  mitja pensió en un palauet, vehicle de suport, dues excursions i assegurança d’accidents)