+ info

DE ROSES A CADAQUÉS

4 de juliol

Entre Roses i Cadaqués es desplega l’últim contrafort pirenenc, que forma un relleu aspre i solitari, amb el contrapunt de la mitja volta blava del mar, com a teló de fons.

 4 de juliol · De Roses a Cadaqués  (Alt Empordà) 

 

Entre Roses i Cadaqués es desplega l’últim contrafort pirenenc, que forma un relleu aspre i solitari, amb el contrapunt de la mitja volta blava del mar, com a teló de fons. És una sensació única, caminar entre turons amb olor pirinenc i de cara al mar. Seguirem l’antic camí de pescadors, que feien via a portar el peix d’un poble a l’altre. El retorn, el farem en cotxe de línia

Dificultat: escassa,si esteu habituats a caminar per corriols

Duresa: hi ha una única pujada, moderada, i després tot pla i avall.

Durada: 5 hores

Desnivell: 400 metres

Preu: 18 €

 

 

 

+ info

D’OGASSA AL TAGA

18 de juliol

Des d’Ogassa, l’ascensió al Taga és bucòlica i pastoril. Els camps i les fagedes del peu de la muntanya donen pas als prats sense límits que s’estenen pels lloms culminants.

 18 de juliol· D’Ogassa al Taga (Ripollès) 

 

 

 

La Serra de Cavallera, i el Taga, que és n’és el cim principal, forma la primera barrera prepirenaica que s’interposa quan viatgem al nord. És un mirador privilegiat, perquè domina les comarques que hem deixat enrere i el Pirineu, que es desplega tot just al davant. Des d’Ogassa, l’ascensió és bucòlica i pastoril. Els camps i les fagedes del peu de la muntanya donen pas als prats sense límits que s’estenen pels lloms culminants.

 

Dificultat: escassa, sobretot si no hi ha neu

 

Duresa: pujada directa però de bon fer

 

Durada: 5 hores

 

Desnivell: 800 metres

 

Preu: 18 €

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+ info

MARIMANYA

31, 1 i 2 d'agost

Ens allotjarem a València d’Àneu des d’un hotelet familiar i confortable realitzarem dues excursions per la vall de Marimanya: el Pic de Qüenca i els rasos de Bonabé.

31, 1 i 2   d’agost· Marimanya 

 

Per raons de prudència, l’estada d’agost la reconvertirem en una estada de cap de setmana. Ens allotjarem a València d’Àneu  des d’un hotelet familiar i confortable realitzarem dues excursions per la vall de Marimanya: el Pic de Qüenca i els rasos de Bonabé.

Dificultat: Escassa. El Pic de Qënca no té dificultats destacables. L’endemà, l’excursió pels rasos de Marimanya és un trajecte deliciós entre prats i avetoses.

Duresa: seran excursions assequibles a tothom que estigui habituat a caminar per muntanya. 

Durada: entre 5 i 6 hores.

Desnivell: 1.100m per al Pic de Qüenca, però l’ascensió és molt ràpida. 750m, el segon dia

Preu208€ (inclou dues excursions, dues mitges pensions, taxi i assegurança d’accidents)