+ info

MOIXERÓ

21 de setembre

El Serrat de Moixeró és un tossal herbat que gaudeix d’una panoràmica tan extensa com el cim de Penyes Altes. A diferència d’aquest, el Serrat de Moixeró és poc visitat, però té una bellesa indubtable.

21 de setembre· Moixeró  (Berguedà)  

 

 

El Serrat de Moixeró és un tossal herbat que gaudeix d’una panoràmica tan extensa com la seva germana gran de les Penyes Altes. A diferència d’aquella, el Serrat de Moixeró és amable i poc visitat, però té una bellesa indubtable, amb la muralla del Cadí com a teló de fons. Hi pujarem des de Gréixer, per la Font de la Cabrera.

Dificultat: cap

Duresa: notable

Durada: 5 hores

Desnivell: 900 m

Preu: 17€

 

 

+ info

TOSSA DE MAR

29 de setembre

Tossa és tan bonic que convé visitar-lo per comprovar que no és de cartró pedra. La costa nord, a més, ens depara alguna sorpresa, com Cala Bona . També pujarem a la muntanya interior i visitarem la Mare de Déu de Gràcia

29 de setembre· Tossa de Mar  (Selva)

 

El poble de Tossa és tan bonic que convé visitar-lo per comprovar que no és de cartró pedra. La costa nord, a més, ens depara alguna sorpresa, com Cala Bona o Cala Pona. També pujarem a la muntanya interior i visitarem la capelleta de la mare de Déu de Gràcia, que gaudeix d’un bededeú de costa.

Dificultat: cap

Duresa: assequible

Durada: 3 hores

Desnivell: 300 m

Preu: 17€

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+ info

SESTRALES

6-8 de setembre

La serra dels Sestrales forma una cornisa ondulant que cau a pic damunt la profunda gorja d’Añisclo. I quan et gires d’esquena a aquest abisme tens al davant tot el massís del Monte Perdido.

 6-8 de setembre· Sestrales  (Aragó)   

 

La serra dels Sestrales forma una cornisa ondulant que cau a pic damunt la profunda gorja d’Añisclo. I quan et gires d’esquena a aquest abisme tens al davant tot el massís del Monte Perdido. És possible pujar a un cim tan sensacional sense haver de deixar els pulmons pel camí? És possible pujar-hi amb les mans a les butxaques? No només és possible, sinó que és la ruta que us hem triat.

Dificultat: cap

Duresa: molt moderada

Durada: 4 hores

Desnivell: 500 m

Preu: 155€ (inclou dues mitges pensions, guiatge de dues excursions i assegurança d’accidents)