+ info

CIRC DE CONCROS

16 de juliol

El circ de Concròs és una raconada verge, on hi ha un ambient d’alta muntanya que no es troba en la veïna vall d’Ulldeter, tan alterada per la carretera i les pistes d’esquí.

16 de juliol · Circ de Concròs  (Ripollès) 

 

El circ de Concròs és una raconada verge, on hi ha un ambient d’alta muntanya que no es troba en la veïna vall d’Ulldeter, tan alterada per la carretera i les pistes d’esquí. Des del circ pujarem al Roc Colom i tornarem per un altre circ verge, el de Coma Ermada. Tot plegat un circuit poc conegut i molt atractiu

Dificultat: itinerari d’alta muntanya però sense dificultats, si esteu avessats a aquest ambient

Duresa: home, no serà un passeig, però tampoc massa llarga

Durada: unes 5 hores netes

Desnivell: 700 metres

Preu: 19 €

+ info

PUIG DE LES AGUDES

28 de maig de 2022

El Puig de les Agudes s'alça damunt de Setcases. És un cim ample i suau, coronat de prats. Com que està avançat a la serralada axial, la vista sobre el Pirineu ripollès és tremenda.

28 de maig de 2022 . Puig de les Agudes (Ripollès)

  

El Puig de les Agudes s’alça damunt de Setcases i és a l’extrem del llarg contrafort meridional del Costabona. És un cim ample i suau, coronat de prats. Com que està avançat a la serralada axial, la vista sobre el Pirineu ripollès és tremenda. Hi pujarem fent una travessa que ens durà de Vilallonga a Setcases.

Dificultat: cap, nul.la

Duresa: el desnivell es guanya còmodament, gràcies a un camí carreter que ens pujarà fins a la sortida del bosc

Durada: 4 hores netes

Desnivell: 900 metres

Preu: 19 €

 

 

+ info

RACONS DE CAPDELLA

24-26 de juny

Les muntanyes de Capdella són poc conegudes. Els seus pics i estanys, però, tenen l’encant dels indrets solitaris. Des d’un hotel confortable de la Vall Fosca farem tres excursions molt diferents

24-26 de juny · Racons de Capdella  (Pallars Jussà)     

 

Les muntanyes de Capdella són poc conegudes. Els seus pics i estanys, però, tenen l’encant dels indrets solitaris. Des d’un hotel confortable de la Vall Fosca farem tres excursions molt diferents i totes tres molt interessant: el pic de Paiasso, la via del Carrilet i un circuit d’estanys. Excursions fàcils i encantadores, que només requereixen estar en forma.

Dificultat: molt assequible

Duresa: per ser alta muntanya, no seran excursions massa dures

Durada: entre 4 i 6 hores

Desnivell: 800 m la que més

Preu: 230€ (inclou tres excursions, dues mitges pensions i l’assegurança d’accidents)