+ info

PIC DE GUEROSSO

12-14 de juliol

Entre els cims del Mont-roig i de la Pica d’Estats, s’alça el massís de Certescan, centrat per l’estany més gros del Pirineu. I és en aquestes muntanyes de Tavascan on es dreça el Pic de Guerosso, amagat, solitari, on ningú no hi puja

12-14 de juliol · Pic de Guerosso  (2.735 m) 

 

Entre els cims del Mont-roig i de la Pica d’Estats, s’alça el massís de Certescan, centrat per l’estany més gros del Pirineu. I és en aquestes muntanyes de Tavascan on s’alça el Pic de Guerosso, amagat, solitari, on ningú no hi puja perquè l’excursionista està prou distret fent la ruta dels refugis. La vista damunt de l’Estany i el cim de Certescan és immillorable. I la panoràmica sobre tots els cims pallaresos produeix apnea.

 Duresa: com que llogarem un taxi, la part més feixuga la farem còmodament asseguts.

 Durada: 6 hores (entre anar i tornar)

 Desnivell: 700 m

 Preu198€ (inclou dues mitges pensions en hotel, guiatge, taxi fins a Certescan i assegurança d’accidents)

 

 

+ info

PIC DE MONESTERO

26-28 de juliol

El Pic de Fonguero s’eleva damunt d’Espot i és a la frontera del parc nacional. La panoràmica que s’hi divisa és excepcional, però per raons inexplicables, no hi puja absolutament ningú.

26-28 de juliol · Pic de Monestero  (2783 m)

 

El Pic de Monestero s’eleva damunt d’Espot i és a la frontera del parc nacional. La panoràmica que s’hi divisa és excepcional, i el camí hi puja vorejant diversos estanys. Tens al davant els Encantats i el Pic de Peguera. A sota, el circ lacustre de Peguera  Dormirem a Espot i un taxi ens farà la meitat de l’ascensió.

Dificultat: no té dificultats especials, però, esclar, cal estar habituat a caminar per l’altra muntanya.

Duresa: pendent sur però fàcil, i no excessivament llarg perquè començarem a caminar de molt amunt.

Durada: 5 hores (entre anar i tornar)

Desnivell: 800 m

Preu: 208€ (inclou dues mitges pensions en hotel, guiatge, taxi els dos dies i assegurança d’accidents)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+ info

SESTRALES

6-8 de setembre

La serra dels Sestrales forma una cornisa ondulant que cau a pic damunt la profunda gorja d’Añisclo. I quan et gires d’esquena a aquest abisme tens al davant tot el massís del Monte Perdido.

 6-8 de setembre· Sestrales  (Aragó)   

 

La serra dels Sestrales forma una cornisa ondulant que cau a pic damunt la profunda gorja d’Añisclo. I quan et gires d’esquena a aquest abisme tens al davant tot el massís del Monte Perdido. És possible pujar a un cim tan sensacional sense haver de deixar els pulmons pel camí? És possible pujar-hi amb les mans a les butxaques? No només és possible, sinó que és la ruta que us hem triat.

Dificultat: cap

Duresa: molt moderada

Durada: 4 hores

Desnivell: 500 m

Preu: pendent de concretar