+ info

MOIXERÓ

21 de setembre

El Serrat de Moixeró és un tossal herbat que gaudeix d’una panoràmica tan extensa com el cim de Penyes Altes. A diferència d’aquest, el Serrat de Moixeró és poc visitat, però té una bellesa indubtable.

21 de setembre· Moixeró  (Berguedà)  

 

 

El Serrat de Moixeró és un tossal herbat que gaudeix d’una panoràmica tan extensa com la seva germana gran de les Penyes Altes. A diferència d’aquella, el Serrat de Moixeró és amable i poc visitat, però té una bellesa indubtable, amb la muralla del Cadí com a teló de fons. Hi pujarem des de Gréixer, per la Font de la Cabrera.

Dificultat: cap

Duresa: notable

Durada: 5 hores

Desnivell: 1.100 m

Preu: 17€

 

 

+ info

TOSSA DE MAR

29 de setembre

Tossa és tan bonic que convé visitar-lo per comprovar que no és de cartró pedra. La costa nord, a més, ens depara alguna sorpresa, com Cala Bona . També pujarem a la muntanya interior i visitarem la Mare de Déu de Gràcia

29 de setembre· Tossa de Mar  (Selva)

 

El poble de Tossa és tan bonic que convé visitar-lo per comprovar que no és de cartró pedra. La costa nord, a més, ens depara alguna sorpresa, com Cala Bona o Cala Pona. També pujarem a la muntanya interior i visitarem la capelleta de la mare de Déu de Gràcia, que gaudeix d’un bededeú de costa.

Dificultat: cap

Duresa: assequible

Durada: 3 hores

Desnivell: 300 m

Preu: 17€

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+ info

VILACIRERES

5-6 d'octubre

Can Blanc de Vilacireres és una masia perduda enmig de les muntanyes, damunt de la gorja del Riu de Valls i a mig camí de Gósol a Sant Llorenç de Morunys. S’hi fa vida neorural, calmosa i ecològica.

5-6 d’octubre · Can Blanc de Vilacireres  (Berguedà)   

 

Can Blanc de Vilacireres és una masia perduda enmig de les muntanyes, damunt de la gorja del Riu de Valls i a mig camí de Gósol a Sant Llorenç de Morunys. S’hi fa vida neorural, calmosa i ecològica. Nosaltres hi anirem a tastar la placidesa de la vida en aquests paratges remots del Berguedà. I des del Morro Aguilar contemplarem la posta de sol.

Dificultat: bons camins sense cap dificultat

Duresa: travessa descansada, sense massa desnivell.

Durada: dues jornades d’unes 4 hores

Desnivell: 500 m

Preu: 120€ (en habitació compartida) 130€ (habitació doble). El preu inclou l’allotjament en règim de mitja pensió, el guiatge dels dos dies, el vehicle de suport i l’assegurança d’accidents