+ info

CASTELL DE PERA

22 de desembre

El massís de Sant Llorenç és un laberint de conglomerat, amb multitud de corriols que s’esmunyen entre agulles i canaletes boscoses. Pel caient oriental, a la Vall d’Horta, hi ha algun cingle interessant, com el Castell de Pera.

22 de desembre · Castell de Pera (Vallès Occidental)  

El massís de Sant Llorenç del Munt és un laberint de conglomerat, amb multitud de corriols que s’esmunyen entre agulles capricioses i canaletes boscoses. Pel caient oriental, a la Vall d’Horta, hi ha algun cingle interessant, com el Castell de Pera. Farem un recorregut per la capçalera de la vall.

Dificultat: Sant Llorenç no és un relleu fàcil. ni plàcid, però t’impressiona a cada revolt.  Si estàs habituat a la muntanya, no has de tenir cap rpoblema.

Duresa: una mica trencacames, a l’estil de Montserrat. Res de l’altre món, però.

Durada: 4 hores

Desnivell: 500 m

Preu: 17€

 

 

+ info

DINAR DE CAP D’ANY

29 de desembre

Com cada any, acomiadem la temporada amb un dinar en un restaurant , que mantindrem com a sorpresa fins a l’últim moment. Perquè no se’ns acusi de frivols, previament farem gana amb una excursió matinal, suau.

29 de desembre · Dinar de cap d’any 

 

Com cada any, acomiadem la temporada amb un dinar  en un restaurant , que mantindrem com a sorpresa fins a l’últim moment. Perquè no se’ns acusi de frivols, previament farem gana amb una excursió matinal, suau, si pot ser tota en baixada per no suar. Aquest cop farem una descoberta per la Plana de Vic -i després dinarem com lladres.


Dificultat: inexistent

Duresa: ínfima

Durada: 3 hores

Desnivell: escàs

Preu: 45€ (inclou excursió i dinar pantagruèlic)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+ info

DE MANLLEU A BELLMUNT

8-9 de febrer

El santuari de Bellmunt, des de la seva talaia, domina tota la comarca d'Osona. Fer-hi nit, com els antics pelegrins, ens fa molta il·lusió perquè serà la primera vegada que ens hi allotgem. Hi pujarem des de Manlleu.

8-9 de febrer · De Manlleu a Bellmunt  Osona

 

 

El santuari de Bellmunt, des de la seva talaia, domina tota la comarca d’Osona. Fer-hi nit, com els antics pelegrins, ens fa molta il·lusió perquè serà la primera vegada que ens hi allotgem. Hi pujarem des de Manlleu, a través de camps, masies i serrats poc freqüentats.

Dificultat: bons camins sense cap dificultat

Duresa: travessa descansada, però amb pujada final sobtada

Durada: dues jornades d’unes 5 hores

Desnivell: 700 m

Preu: pendent de concretar