+ info

DE MONISTROL A MONTSERRAT

26 de gener

Tot i que anem cada any a Montserrat, perquè la muntanya s’ho val, encara no hi havíem pujat mai des de Monistrol. Prendrem la carena de Sant Benet i per la Canal del Pou del Gat arribarem al Pla de la Trinitat i el Monestir.

26 de gener · De Monistrol a Montserrat (Bages)

 

Tot i que anem cada any a Montserrat, perquè la muntanya s’ho val, encara no hi havíem pujat mai des de Monistrol. Prendrem la carena de Sant Benet i per la Canal del Pou del Gat arribarem al Pla de la Trinitat i el Monestir. El retorn serà un descens directe i còmode pel Camí de l’Aigua.  Itinerari variat i com sempre, impressionant.

Dificultat: Tot i tractar-se de Montserrat, a penes hi trobarem dificultats. A la Canal del Pou del Gat potser ens haurem d’agafar d’alguna alzina, això és tot.

Duresa: La pujada serà esglaonada i no de cop. Això la farà més assequible.

Durada: 4 hores

Desnivell: 800 m

Preu: 17€

+ info

COVES DE CAN RIERA

9 de febrer

Entre Torrelles i Vallirana, és a dir un territori aparentment poc prometedor, hi ha tota una colla de sorpreses que justifiquen aquesta excursió. Només pel fet de visitar les Coves de Can Riera, ja val la pena venir.

9  de febrer · Coves de Can Riera (Baix Llobregat)

 

Entre Torrelles i Vallirana, és a dir un territori aparentment poc prometedor, hi ha tota una colla de sorpreses que justifiquen aquesta excursió. Només pel fet de visitar les Coves de Can Riera, ja val la pena venir. És l’Antelope  Canyon català.  I a més ens enfilarem a miradors naturals com la Penya del Moro o la Penya del Cucut.

Dificultat: inexistent

Duresa: escassíssima

Durada: 4 hores

Desnivell: 600 m

Preu: 17€

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+ info

DE SUSQUEDA A RUPIT

23-24 de febrer

Dels alzinars i masos perduts de Susqueda pujarem a través del cingle fins a l’altiplà de Rupit, on les fagedes ens faran creure ser en un altre país. Fer nit a Rupit, i veure el poble buit de turistes, és tota una experiència.

23-24 de febrer ·  De Sant Martí Sacalm a Rupit (Selva/Osona) 

 

 Dels alzinars i masos perduts de Susqueda pujarem a través del cingle fins a l’altiplà de Rupit, on les fagedes ens faran creure ser en un altre país. Fer nit a Rupit, i veure el poble buit de turistes, almenys un cop a la vida, és tota una experiència que justifica per si mateix aquesta travessa.

Dificultat: cap, no n’heu de tenir cap problema

Duresa: apta per a tothom que estigui habituat a caminar. No hi haurà grans desnivells.

Durada: dues jornades d’unes 4 hores

Desnivell: el primer dia farem  uns 300 m de desnivells positiu.

Preu: pendent de concretar