calendari2018
 • GENER2018
 •  GENER2018  GENER 2018TITOL
  matagalls2 13 de gener  Travessa del Matagalls

   

  El Matagalls és potser el millor mirador del país. D’un cop d’ull veus des del Pirineu fins a Mallorca. És un cim obligat, i mai et canses de pujar-hi. La gent hi ascendeix per tots quatre cantons. Però queda alguna ruta inèdita? La que us proposem aquest cop ho és. Sortirem de Sant Bernat i després de fer cim, baixarem a Coll Formic. Un vehicle de suport ens retornarà al punt de partida.

   

  Dificultat: l‘excursió no té dificultats tècniques, i només la neu -que serà benvinguda, si és moderada-, pot afegir-hi algunes gotes d’adrenalina

  Duresa: a tenir en compte. Si esteu en forma, no us ha de suposar cap entrebanc.

  Durada: 4 hores

  Desnivell: 850 m

  Preu: 17€

  taradell2 21 de gener. Castell de Taradell

   

  El Castell de Taradell o de Can Boix està bastit en l’extrem d’una penya. L’estampa recorda a un vaixell petrolier. Des d’aquesta talaia tan pintoresca es domina la Plana de Vic i el Montseny. Hi pujarem des de Taradell, fent un periple que ens durà al cim de l’Enclusa i a les Cuines de Rocaguinarda

  Dificultat: inexistent

  Duresa: passejada tranquil·la i sense desnivells excessius.

  Durada: 3 hores

  Desnivell: 350 m

  Preu: 17€

  riells2 27 de gener. Cingles de Riells

  La vall de Riells del Fai està voltada d’un cinturó de cingles vermells que presenten erosions capricioses i blocs monumentals fracturats. Un corriol divertit els ressegueix pel caire, oferint vistes a la vall. Passarem també per Sant Miquel del Fai, perquè sempre impressiona contemplars els salts veïns del Tenes i el Rossinyol.
  Dificultat: escassa. Com veieu a la foto, a estona caminarem per panxes de roca amb gravilla solta que lògicament obliga a prestar-hi atenció

  Duresa: excursió moderada, sense desnivells massa sostinguts

  Durada: 4 hores

  Desnivell: 580 m

  Preu: 17

   

 • FEBRER2018
 • FEBRER2018  FEBRER TITOL2018
  palafrugell2 10 de febrer · De Palafrugell al mar (Baix Empordà)

   

  A l’hivern poques excursions són tan delicioses com les que es poden fer pel litoral. Descobreixes una costa neta, silenciosa, que et deixa embadocat i enyoradís. Sortirem de Palafrugell, senyorial, una mica indiana, i per camins de carro ens arribarem al mar. Resseguirem la costa per camins de ronda i camins de cabra, i descobrirem alguna cala remota de les que no surten als catàlegs.

  Dificultat: durant el tram de la costa i en algun moment puntual, el corriol es mostra abrupte, però res de l’altre món.

  Duresa: moderada. Són 16km força planers, però amb petits pujadors sobtats, durant el trajecte ran de mar.

  Durada: 5 hores

  Desnivell: 300 m

  Preu:17€

  gurb1 18 de febrer · La Creu de Gurb (Osona)

   

  El turó de la Creu de Gurb és una de les talaies que dominen la plana de Vic. Des d’aquest pujol veus  tota la comarca d’una sola ullada. Un cop dalt de l’altiplà, farem camí cap al Serrat de la Noguera i la Pinassa gegant del Serrat del Portell.

  Dificultat: Escassa

  Duresa: excursió de bon fer, sense pujades excessives

  Durada: 4 hores

  Desnivell: 400 m

  Preu: 17€

  arbucies2 24-25 de febrer · D’Arbúcies a Santa Fe (Selva) 

  Una travessa del Montseny entranyable per la regió més exuberant de la serralada. Fer nit a Santa Fe, com si fos un lloc remot, ens farà reviure l’experiència dels primers excursionistes que conqueriren el Montseny. Places molt limitades, compte. Ja podeu reservar la vostra.

  Dificultat: cap. Seguirem corriols i pistes de bona petja

  Duresa: tot i el desnivell, les pujades són suaus, i la travessa, de bon fer.

  Durada: unes 4 hores, totes dues etapes.

  Desnivells: 900 m

  Preu: 102€ (inclou guiatge, vehicle de suport, assegurança d’accidents i mitja pensió en hotel.)

   

   

 • MARÇ2018
 • MARÇ2018  març TITOL2018
  sobrepuny2 10 de març . Sobrepuny (Berguedà)

  El Sobrepuny és un contrafort del massís del catllaràs, suspès damunt del pantà de la Baells. Des del cim domines tota la vall del Llobregat i els principals cims del Berguedà. Ascensió clàssica, entre pinedes de pi roig i pradells. Hi pujarem pel Grau d’Ínsula i baixarem per la Font del Faig.

  Dificultat: pròpia dels camins costeruts, però cap pas exposat

  Duresa: Pujada ferma i sostinguda, cal estar en forma.

  Durada: 4 hores

  Desnivell:  800 metres

  Preu:  17€

  munts2 18 de març · Santuari dels Munts (Osona) 

  El Santuari dels Munts és conegut com el Mirador del Lluçanès perquè s’albira mitja Catalunya. Fent costat al temple hi ha un restaurant que fa embogir els turistes. Nosaltres hi pujarem des de Sant Boi de Lluçanès, tot passant pel llegendari Roure de la Senyora.

  Dificultat: cap

  Duresa: molt suau

  Durada: 3 hores

  Desnivell: 400 m

  Preu: 17€

   

  riglos1 30 de març -2 d’abril · Riglos  (Osca) 

  Entre Osca i Jaca, la vall del riu Gállego s’encaixona i forma uns cingles únics a la Península. Són els Mallos de Riglos. Des d’un hotel confortable i mitjançant corriolets atrevits ens enfilarem als diferents miradors que envolten la vall, com el Mirador de los Buitres o els Mallos de Agüero.

  Dificultat: no excessives perquè seguirem sempre corriols.

  Duresa: desnivells sobtats en entorn de cingles, però excursions no massa llargues

  Durada: unes 4 hores

  Desnivells: entre 300m i 500m

  Preu: 330€ (inclou tres mitges pensions en hotel-spa, quatre excursions i l’assegurança d’accidents)

   

 • abril2018
 • abril2018  ABRIL TITOL2018
  ogassa2 14 d’abril · Puig Sestela (Ripollès) 

  Entre el Taga i la Serra de Cavallera s’alça el Puig Sestela, en un ambient de prats i solitud encisador. Des d’Ogassa, l’ascensió és directa però variada. Les vistes et distreuen des del primer moment. Passarem per la preciosa  Coma d’Olla i el Forat de les Encantades, on hi ha gravats misteriosos.

  Dificultat: no hi ha passos difícils, però si que és convenient està habituat a caminar per muntanya mitjana, ja que hi ha algun tram de fort pendent o de pedruscall bellugadís. 

  Duresa: la primera part de l’ascensió és  costeruda, però el camí és fressat i savi, i guanyarem metres sense adonar-nos-en.

  Durada: 4 hores

  Desnivell: 800 metres

  Preu: 17€

  elefant2 22 d’abril · L’Elefant (Montserrat)

  Montserrat és la muntanya més original del món, i en aquest assumpte no hi caben les discrepàncies. Aquest cop pujarem a l’Elefant, des d’on es contempla un mar d’agulles que et deixa bocabadat. Seguirem un itinerari laberíntic que ens durà a visitar algunes de les ermites d’aquest sector de la muntanya.


  Dificultat: les excursions per Montserrat sempre tenen un punt de dificultat, passos aeris, o relliscosos o costeruts. La pujada final a l’Elefant és l’únic pas delicat d0aquesta excursió, però és optativa. Si us fa molta il·lusió de conèixer Montserrat però no us agraden les grimpades, aquesta és una bona oportunitat.

  Duresa: l’itinerari no serà llarg ni els desnivells, molt grans, però serà trencacames, com tot els itineraris per Montserrat, pel continu puja i baixa.

  Durada: 4 hores

  Desnivell: 500 metres

  Preu:17€

  vallcebre2  28 d’abril · Cingles de Vallcebre (Berguedà)

   

  El terme de Vallcebre és un món apart, voltat de cingleres que l’aïllen de la resta del territori. Una de les crestes, el Cingle del Conangle,  ha estat equipada  i convertida en una via ferrada fàcil i divertida. Si us agraden les emocions moderades i el paisatge típicament berguedà, no us perdeu aquesta excursió.

  Dificultat: convé no tenir vertigen i tenir una certa agilitat per a superar petites grimpades o passos sobre roca.

  Duresa: la duresa no serà fruit dels quilòmetres caminats sinó de la tensió acumulada durant la via ferrada, o sigui que és de mal quantificar.

  Durada: 4 hores

  Desnivell: 600 metres

  Preu: 17€ 

   

 • MAIG2018
 • MAIG2018  MAIG TITOL2018
  cabrera2 6 de maig  ·  Santuari de Cabrera (Osona)

   


  Les terres del Collsacabra, a la primavera, es tornen un camp d’enciams, on les fulles dels faigs, d’aquell verd tendre, sembre comestibles. La muntanya de Cabrera és el lloc ideal per quedar extasiat amb l’esclat primaveral. I des del caire del cingle on s’asseu el santuari, les vistes sobre la comarca són de pesebre. Hi pujarem pel grau de la Serrica, per donar emoció a l’excursió.

  Dificultat: potser algun passet més divertit que difícil. No us deixeu intimidar per aquestes coses

  Duresa: excursió força suau, malgrat la pujada a Cabrera.

  Durada: 3 hores

  Desnivell: 400 metres

  Preu: 17€

  salut2 12-13 de maig  ·  De les Preses a la Salut (Garrotxa)

   


  El santuari de la Salut és un dels millors miradors de la Garrotxa. Des de la terrassa d’aquest establiment polit i acollidor es domina tota la comarca. Nosaltres hi pujarem, entre fagedes, des de la vall d’Olot. Com antics traginers, seguirem el vell camí de Vic i farem parada i fonda al santuari. Ha de ser magnífic fer nit enmig de la fageda i veure sortir el sol per damunt de la Badia de Roses.

  Dificultat: nul.la. Seguirem camins i corriols de bona petja

  Duresa: travessa de bon fer, amb pujades raonables. Un vehicle de suport ens portarà l’equipatge.

  Durada: Unes 4 hores totes dues jornades

  Desnivell: 500 metres

  Preu: 116€ (inclou dues excursions, mitja pensió en hotel, vehicle de suport i assegurança d’accidents)

  cogullo2 26 de maig ·  Cogulló d’Estela (Berguedà)

   

  El Cogulló d’Estela és una gran banya de pedra que s’alça damunt de Berga. Si és visible des de qualsevol racó del Prepirineu potser deu voler dir que gaudeix d’una panoràmica immensa. La seva silueta atractiva i la grimpadeta final -que no us ha d’atemorir- dóna caràcter a l’ascensió. Hi pujarem des d’Espinalvet i passarem per l’Estany i la Font de Tagast

  Dificultat: grimpadeta final sense massa dificultat

  Duresa: moderada, si esteu en forma.

  Durada: 5 hores

  Desnivell: 800 metres

  Preu: 17€

   

 • JUNY2018
 • JUNY2018  JUNYTITOL2018
  mir1 3 de juny ·  Tombo del Mir (Osona)


  A prop de Santa Maria de Besora hi ha un saltant formidable, que la gent del país anomena Tombo del Mir. És un dels salts d’aigua més imposants de la comarca. L’indret és amagat, i un bon camí de cabres et permet baixar fins al peu de la penya. La resta de l’excursió és una passejada entre camps i masies, paisatge típic del Vidranès.

  Dificultat: cap

  Duresa: excursió molt suau

  Durada: 3 hores 

  Desnivell: 300 m

  Preu: 17€

  montgrony2 9-10 de juny · De Campdevànol a Montgrony


  Fer estada al santuari de Montgrony, sopar mentre el paisatge s’omple de llumetes i el sol s’amaga per darrere del Pedraforca és una experiència que no oblidareu. Hi pujarem des de Campdevànol, tot passant per Sant Pere d’Aüira. Boscosa de pins i solitud ens acompanyaran durant la caminada.

  Dificultat: cap de rellevant

  Duresa: raonable

  Durada: unes 4 hores cada dia

  Desnivell: 600 m

  Preu: pendent de concretar

   

  vola2 17 de juny · Puig d’Àguiles (Osona)

  Les muntanyes de la Vola, cobertes de faigs i roures, són les més ufanoses d’Osona, i dirieu que sou al Ripollès. El Puigsacalm és tan a prop que poca gent visita aquesta vall tan bucòlica. La Serra de Curull tanca la vall, i el cim culminant n’és el Puig d’Àguiles. Tan boniques són les vistes com el camí que porta al cim.

  Dificultat: escassa

  Duresa: algun tram costerut, però per corriols agradables

  Durada: 4 hores

  Desnivell: 500 m

  Preu: 17€

   

 • JULIOL2018
 • JULIOL2018  JULIOLTITOL2018
  ventolau2 30-1 de juliol· Ventolau/Campirme (Pallars Sobirà)
   
  La vall d’Unarre és poc coneguda. El turisme no s’hi atura perquè l’Aran és massa a prop. Li fa de capçal l’altívol Mont-roig. Però nosaltres pujarem a dos miradors amb menys renom, el pic del Ventolau i la serra de Campirme. Si l’un és una piràmide perfecta, l’altre és un altiplà grandiós. Des d’ambdós  es dominen tots els pics del Pallars Sobirà. 

   

  Dificultat: El pic de Ventolau és molt dret, però si esteu habituats a l’alta muntanya, no hi heu de tenir cap problema.

  Duresa: Tractant-se de cims pirinencs, són ascensions de duresa moderada.

  Durada: Posem unes 6 hores cada un.

  Desnivell: uns 1.000m cada dia.

  Preu: 184€ (inclou les dues ascensions, dues mitges pensions en hotel nou de trinca i assegurança d’accidents)

  andorra2 14-15 de juliol· Pic de l’Estanyó (Andorra)

   

  El Pic de l’Estanyó, amb 2.915 metres és el segon cim més alt d’Andorra, i el Comapedrosa només li treu una trentena de metres. Degut a la seva posició central, des del cim domines tot el país d’un sol cop d’ull. Hi pujarem per la vall i els estanys del Riu.

   

  Dificultat: Cresta final on cal posar les mans, però res de l’altre món, si us agraden els cims pirinencs.

  Duresa: excursió llargota, però ascens progressiu i raonable

  Durada: 8 hores

  Desnivell: 1.200m

  Preu: 185€ (inclou les dues excursions, dues mitges pensions en hotel i l’assegurança d’accidents)

   

 • AGOST2018
 • AGOST2018  AGOSTTITOL2018
  plan2  28 – 2 d’agost · Vall de Plan (Osca) 

   
  El poble de Plan es troba a la vall del Cinqueta, vall que és tributària de la gran vall del Cinca. Plan és un cul de sac voltat per massissos de tres mil metres, com el Bachimala, Eristes o Culfreda. 
  Les excursions possibles són incomptables. Estarem allotjats en un hotel familiar, on cuinen com els àngels però amb productes de proximitat.

   

  Excursions:

  1dia: Bordes de Lisé: 2 hores i 300 metres

  2dia: Ibón de Pixon: 4 hores i 650 metres

  3 dia: Punta Pegueras: 5 hores i 800 metres

  4 dia: Ibon del Sen: 4 hores i 650 metres

  5 dia: Bassa de la Mora: 4 hores i 800 metres

  6 dia: Serra de Chia: 3 hores i 400 metres

  Preu: 480€ (inclou sis excursions, allotjament en hotel en règim de mitja pensió, dinar de l’últim dia i assegurança d’accidents)

   

 • SETEMBRE2018
 • SETEMBRE2018  SETEMBRETTITOL2018
  tendenera2 8-10 de setembre · Pico Tendeñera (2.853 m) 

   La Sierra de Tendeñera té 15 km de llargària i uneix les valls de Tena i Broto. El punt més alt és el Pico Tendeñera, molt solitari però que gaudeix d’una panorama inoblidable vers tot el Pirineu central.Hi pujarem per la vall d’Otal i farem nit a Torla. Si us voleu assegurar una plaça, feu la reserva a guiesdelmontseny@gmail.com abans del 15/8. A partir d’aquesta data, serà més difícil de reservar-ne.

  Dificultat: no té dificultats especials, però, esclar, cal estar habituat a caminar per l’altra muntanya.

  Duresa: no ens enganyem, és una ascensió dura, amb una aproximació fàcil però llarga

  Durada: 8 hores (entre anar i tornar)

  Desnivell: 1.500 m

  Preu: 200€ (inclou tres excursions, dues mitges pensions, taxi i assegurança d’accidents)

  blanes2 23 de setembre · De Blanes a Lloret (La Selva) 

   A Blanes comença la Costa Brava, i fins a Lloret és una successió de caletes, corriols de ronda i, per què amagar-ho, urbanitzacions. Després de la marabunta estival, la costa respira alleujida. Caminar per corriols ran de mar i capbussar-t’hi quan el cos t’ho demana és una bona manera d’acomiadar l’estiu.

   

  Dificultat: Nul.la

  Duresa: compte, perquè no sempre els camins estan asfaltats, per tant caldrà dur bon calçat

  Durada: 3 hores. La tornada la farem en transport públic

  Desnivell: 200 m

  Preu: 17€

  borregues1 29 de setembre· Puig de les Borregues (Ripollès) 

  El Puig de les Borregues domina tres valls enormes, el Catllar, Coma de l’Orri i Fresers. I el mar de cims que s’hi albira s’estira des del Puigmal al Canigó. No és un cim tan visitat com els veïns Bastiments o Gra de Fajol, però no els té res a envejar.

  Dificultat: cim fàcil, sense complicacions destacables

  Duresa: tot i el desnivell, és una pujada molt directa i de bon fer

  Durada: 5 hores

  Desnivells: 1.000m

  Preu: 17€  

   

 • OCTUBRE2018
 • OCTUBRE2018  OCTUBRETITOL2018
  lles2  12 – 14  d’octubre · Cerdanya a la tardor

   

  La comarca de la Cerdanya és un mosaic de pobles dispersos, prats, camps i boscos de caducifolis. A la tardor, cada un hi aporta la seva paleta de colors càlids. Des d’un hotel de Lles, farem tres excursions per poder contemplar aquest festival de colors. El primer dia farem una ruta circular entre Lles, Arànser i Músser. El segon dia pujarem al Tossal Bovinar, cim fronterer amb Andorra i veí de la Tossa Plana de Lles. Lúltim dia visitarem la celebèrrima Vall de la Llosa, des de Viliella.

   

  Dificultat: cap de les tres excursions tindrà una dificultat que calgui destacar en aquest espai, a no ser que fes una nevada el dia abans. Llavors canviaríem la del Tossal Bovinar, per una ascensió al Roc Beneïdor.

  Duresa: les rrutes de pobles i de la vall de la Llosa són suaus, sense massa desnivell. La del Tossal Bovinar serà un mica més dura.

  Durada: variada, entre 3 i 5 hores

  Desnivell: el desnivell més gran el farem el dia del Tossal Bovinar, que rondarà els 800m. 

  Preu: 195€ (inclou tres excursions, dues mitges pensions en hotel i l’assegurança d’accidents)

  tagamanenrt  21 d’octubre  · Tagamanent (Vallès Oriental)

   

  El turó de Tagamanent és l’últim contrafort montsenyenc, els més occidental, i s’aboca damunt la vall del Congost, dominant la via natural cap a Osona. És un cim molt popular que gaudeix d’un panorama excepcional. Hi pujarem des d’Aiguafreda, per corriols poc coneguts, amagats, que contentaran fins i tot a aquells que ja hi heu estat algun cop

  Dificultat: ni passos tècnics ni aeris. Apta per a tothom

  Duresa: ..apta per a tothom, si esteu una mica en forma

  Durada: 4 hores

  Desnivell: 600 m

  Preu: 17€ 

  ogassa2  27 d’octubre  · Puig Estela (Ripollès)

   

  Entre el Taga i la Serra de Cavallera s’alça la carena del Puig Estela, que domina una àmplia regió de prats, amb vistes al Puigmal i a la vall de Pardines. Hi pujarem per Ogassa, seguint viaranys poc transitats, raconades delicioses i qui sap si alguna llomada enfarinada.

  Dificultat: cap de destacable

  Duresa: pujada costeruda, però res de l’altre món, si esteu en forma

  Durada: 4 hores

  Desnivell: 800m

  Preu: 17€ 

   

   

 • NOVEMBRE2018
 • NOVEMBRE2018  NOVEMBRETTITOL2018
  llanca2 10-11 de novembre·   De Portbou a Vilajuïga (Alt Empordà)

   

  Travessa deliciosa que ens permetrà conèixer la última “costa brava”, la costa nord del país. Farem nit a Llançà, i l’endemà en endinsarem en el massís de Verdera, passarem pel bucòlic llogarret de Santa Creu i saltarem la muntanya fins a Pau i Vilajuïga. No us podeu perdre aquesta travessa per terres empordaneses, que ara a la tardor tenen un encant únic.

  Dificultat: cap

  Duresa: apta per a tothom

  Durada: dues jornades d’unes 4 hores

  Desnivell:el segon dia farem 500 m

  Preu127€ (inclou vehicle de suport, bitllet de tren per al trajecte Vilajuïga-Portbou, mitja pensió en hotel, guiatge i assegurança d’accidents)

  voltrega1 18 de novembre · Santa Cecília de Voltregà (Osona)

   

  En un racó de la plana de Vic, al peu de la graonada del Lluçanès, hi ha el poblet de Santa Cecília de Voltregà. És un cul de sac agradabilíssim, voltat de camps i amb un retaule de fons de cinglets i muntanyes petites. Nosaltres ens dirigirem cap a l’esglesiola de Santa Perpètua, bastida dalt d’un turó que domina tota la comarca, i acabarem d’enfilar-nos a les terres altes de Sant Bartomeu del Grau.

  Dificultat: insignificant

  Duresa: molt assequible

  Durada: 3 hores

  Desnivell: 400 m

  Preu: 17€

  queralt1 24 de novembre · Cingles de Queralt (Berguedà)

   

  Damunt de Berga s’aixeca la muralla de cingles que fa de frontera entre l’alt i el baix Berguedà. I en aquests dies de tardor avançada, els Cingles de Queralt són també la frontera entre les terres encara càlides de la plana i els bosc freds dels rasos de peguera. En aquesta excursió explorarem aquesta regió, sempre amb vistes a Berga, i acabarem passant pel santuari de Mn. Ballarín. 

  Dificultat: no heu de tenir cap problema, tot i l’ambient rocós d’alguna part del camí.

  Duresa: corriols fressats i de bon fer

  Durada: 4 hores

  Desnivell: 500 m

  Preu: 17€

   

 • desembre2018
 • desembre2018  desembretitol2018
  morella2 6-9 de desembre ·  Terres de Morella (Castelló) 

  Morella, declarat un dels pobles més bonics d’Espanya, ja ofereix prou motiu per estar tota l’estada sense sortir de les seves muralles. Però nosaltres anirem més enllà i recorrerem els camins més emblemàtics de la rodalia. Estarem allotjats en un hotel de Morella.

  Dificultat: el terreny abrupte del Matarranya  pot oferir algun passant atractiu però no insalvable.

  Duresa: no seran excursions massa llargues, no patiu.

  Durada: 3-5 hores diaries

  Desnivell: inferior a 700 m en tots els casos

  Preu: pendent de concretar

  castellasses2 22 de desembre · Castellasses de la Mola (Vallès Occidental) 

  El massís de Sant Llorenç del Munt és un laberint de conglomerat, amb multitud de corriols que s’esmunyen entre agulles capricioses i canaletes boscoses. Pel caient oriental, damunt de la riera de les Arenes, hi ha dues de les roques més emblemàtiques de la muntanya, les Castellasses del Dalmau i de Can Torres. Farem un recorregut per veure de prop totes dues agulles.


  Dificultat: Sant Llorenç no és un relleu fàcil. ni plàcid, però t’impressiona a cada revolt.  Si estàs habituat a la muntanya, no has de tenir cap rpoblema.

  Duresa: una mica trencacames, a ñ’estil de Montsenrrat. Res de l’altre món, però.

  Durada: 4 hores

  Desnivell: 700 m

  Preu: 17€

  apat1 30 de desembre · Dinar de cap d’any
  Com cada any, acomiadem la temporada amb un dinar de luxe en un restaurant amb encant, que mantindrem com a sorpresa fins a l’últim moment. Perquè no se’ns acusi de frivols, previament farem gana amb una excursió matinal, suau, si pot ser tota en baixada per no suar. Aquest cop seguirem les terres de la casa nadiua de Rocaguinarda -i després dinarem com lladres.

  Dificultat: inexistent

  Duresa: ínfima

  Durada: 3 hores

  Desnivell: escàs

  Preu: 45€ (inclou excursió i dinar panatagruèlic, amb vi blanc i negre DO Montsant. Cafè, apart)


   

Ja us podeu inscriure a la travessa de Portbou a Vilajuïga  del 10-11 de novembre!

pdf