+ info

CASTELLASSES DE LA MOLA

22 de desembre

El massís de Sant Llorenç del Munt és un laberint de conglomerat, amb multitud de corriols que s’esmunyen entre agulles capricioses i canaletes boscoses.

22 de desembre · Castellasses de la Mola (Vallès Occidental) 

El massís de Sant Llorenç del Munt és un laberint de conglomerat, amb multitud de corriols que s’esmunyen entre agulles capricioses i canaletes boscoses. Pel caient oriental, damunt de la riera de les Arenes, hi ha dues de les roques més emblemàtiques de la muntanya, les Castellasses del Dalmau i de Can Torres. Farem un recorregut per veure de prop totes dues agulles.


Dificultat: Sant Llorenç no és un relleu fàcil. ni plàcid, però t’impressiona a cada revolt.  Si estàs habituat a la muntanya, no has de tenir cap rpoblema.

Duresa: una mica trencacames, a l’estil de Montsenrrat. Res de l’altre món, però.

Durada: 4 hores

Desnivell: 700 m

Preu: 17€

 

+ info

DINAR DE CAP D’ANY

29 de desembre

Com cada any, acomiadem la temporada amb un dinar de luxe en un restaurant amb encant, que mantindrem com a sorpresa fins a l’últim moment.

29 de desembre · Dinar de cap d’any 

Com cada any, acomiadem la temporada amb un dinar de luxe en un restaurant amb encant, que mantindrem com a sorpresa fins a l’últim moment. Perquè no se’ns acusi de frivols, previament farem gana amb una excursió matinal, suau, si pot ser tota en baixada per no suar. Aquest cop seguirem les terres de la casa nadiua de Rocaguinarda -i després dinarem com lladres.


Dificultat: inexistent

Duresa: ínfima

Durada: 3 hores

Desnivell: escàs

Preu: 45€ (inclou excursió i dinar panatagruèlic, amb vi blanc i negre DO Montsant. Cafè, apart)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+ info

TERRES DE MORELLA

6-9 de desembre

Morella, declarat un dels pobles més bonics d’Espanya, ja ofereix prou motiu per estar tota l’estada sense sortir de les seves muralles. Però nosaltres anirem més enllà i recorrerem els camins més emblemàtics de la rodalia.

6-9 de desembre ·  Terres de Morella (Castelló)

 

Morella, declarat un dels pobles més bonics d’Espanya, ja ofereix prou motiu per estar tota l’estada sense sortir de les seves muralles. Però nosaltres anirem més enllà i recorrerem els camins més emblemàtics de la rodalia. Estarem allotjats en un hotel de Morella.

Dificultat: el terreny abrupte del Matarranya  pot oferir algun passant atractiu però no insalvable.

Duresa: no seran excursions massa llargues, no patiu.

Durada: 3-5 hores diaries

Desnivell: inferior a 700 m en tots els casos

Preu: 314 € (inclou guiatge de les quatre excursions, tres mitges pensions en hotel i assegurança d’accidents)