+ info

BOUMORT

23-25 de setembre

Travessa inèdita que ens durà del Port del Cantó al solitari refugi de Cuberes, emplaçat enmig dels boscos del Boumort. L’endemà pujarem al Cap del Boumort, que gaudeix d’una panoràmica que s’estén per totes les terres de Lleida.

22-25 de setembre· Boumort (Alt Urgell)

Travessa inèdita que ens durà del poble de Llagunes al solitari refugi de Cuberes, emplaçat enmig dels boscos del Boumort. L’endemà pujarem al Cap del Boumort, que gaudeix d’una panoràmica que s’estén per totes les terres de Lleida. L’últim dia, retorn al Cantó, pel poble de Taús i el cim de les Piques. Quedarem divendres 22 per sopar i dormir al refugi de Llagunes

 

Dificultat: cap, seguirem camins vells per relleus fàcils

Duresa: etapes llargues, sense desnivells excessius

Durada: unes 5 hores cada dia

Desnivells: uns 500m cada dia

Preu: 205 (inclou el guiatge, tres mitges pensions, el vehicle de suport i l’assegurança d’accidents)

 

 

 

 

 

 

 

+ info

LES AVELLANES

12-15 d'octubre

El santuari de les Avellanes es troba enmig de les terres aspres de la Noguera. Des d’aquest antic edifici del segle XII però amb els mateixos luxes d’un hotel, recorrerem una de les regions més inexplorades de la comarca.

12 – 15  d’octubre · Monestir de les Avellanes  (Noguera)

El santuari de les Avellanes es troba perdut enmig de les terres aspres  de la Noguera. Des d’aquest grandiós edifici del segle XII però amb els mateixos luxes d’un hotel, recorrerem una de les regions més inexplorades de la comarca de la Noguera.

Dificultat: excursions assequibles a caminaires habituals

Duresa: raonable i res de l’altre món

Durada: unes 4 hores cada dia

Desnivell: entre 400m i 800m

Preu: 326€ (inclou tres mitges pensions amb vi del monestir, el guiatge i l’assegurança d’accidents)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+ info

GORG DELS MURRIS

3 de setembre

El Gorgs dels Murris es troba en un escenari de fades, prop de la població de les Planes d’Hostoles. Els fotògrafs hi peregrinen a centenars, atrets per una de les estampes més boniques de la vall del Brugent.

3 de setembre · Gorg dels Murris  (Garrotxa) 

El Gorgs dels Murris es troba en un escenari de fades, prop de la població de les Planes d’Hostoles. Els fotògrafs hi peregrinen a centenars, atrets per una de les estampes més boniques de la vall del Brugent. Nosaltres també hi anirem, fent un periple entre els camps i masos d’aquesta vall encantadora.

Dificultat: baixeta

Duresa: moderada

Durada: unes 3 hores

Desnivell: 400m

Preu: 16€