+ info

PUIG D’ÀLIGUES

17 de juny

Les muntanyes de la Vola, cobertes de faigs i roures, són les més ufanoses d’Osona, i dirieu que sou al Ripollès. La Serra de Curull tanca la vall, i el cim culminant n’és el Puig d’Àguiles. Tan boniques són les vistes com el camí del cim

17 de juny · Puig d’Àguiles (Osona)

Les muntanyes de la Vola, cobertes de faigs i roures, són les més ufanoses d’Osona, i dirieu que sou al Ripollès. El Puigsacalm és tan a prop que poca gent visita aquesta vall tan bucòlica. La Serra de Curull tanca la vall, i el cim culminant n’és el Puig d’Àguiles. Tan boniques són les vistes com el camí que porta al cimDificultat: escassa

 Duresa: algun tram costerut, però per corriols agradables

Durada: 4 hores

Desnivell: 500 m

Preu: 17€

 

 

 

 

+ info

PIC DE VENTOLAU

30-1 de juliol

La vall d’Unarre és poc coneguda. Nosaltres pujarem a dos miradors amb poc renom, el pic del Ventolau i la serra de Campirme. Des d’ambdós es dominen tots els pics del Pallars Sobirà.

30-1 de juliol· Ventolau/Campirme (Pallars Sobirà)

 


 
La vall d’Unarre és poc coneguda. El turisme no s’hi atura perquè l’Aran és massa a prop. Li fa de capçal l’altívol Mont-roig. Però nosaltres pujarem a dos miradors amb menys renom, el pic del Ventolau i la serra de Campirme. Si l’un és una piràmide perfecta, l’altre és un altiplà grandiós. Des d’ambdós  es dominen tots els pics del Pallars Sobirà. 

Dificultat: El pic de Ventolau és molt dret, però si esteu habituats a l’alta muntanya, no hi heu de tenir cap problema.

Duresa: Tractant-se de cims pirinencs, són ascensions de duresa moderada.

Durada: Posem unes 6 hores cada un.

Desnivell: uns 1.000m cada dia.

Preu: 184€ (inclou les dues ascensions, dues mitges pensions en hotel nou de trinca i assegurança d’accidents)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+ info

PIC DE L’ESTANYÓ, 2.915 m

14-15 de juliol

El Pic de l’Estanyó, amb 2.915 metres és el segon cim més alt d’Andorra, i el Comapedrosa només li treu una trentena de metres. Degut a la seva posició central, des del cim domines tot el país d’un sol cop d’ull.

14-15 de juliol· Pic de l’Estanyó (Andorra)

 

El Pic de l’Estanyó, amb 2.915 metres és el segon cim més alt d’Andorra, i el Comapedrosa només li treu una trentena de metres. Degut a la seva posició central, des del cim domines tot el país d’un sol cop d’ull. Hi pujarem per la vall i els estanys del Riu.

Dificultat: Cresta final on cal posar les mans, però res de l’altre món, si us agraden els cims pirinencs.

Duresa: excursió llargota, però ascens progressiu i raonable

Durada: 8 hores

Desnivell: 1.200m

Preu: 185€ (inclou les dues excursions, dues mitges pensions en hotel i l’assegurança d’accidents)