+ info

ROQUES DE LA CORBERA

22 d'octubre

Entre Cantonigròs i Tavertet hi ha un sector de blocs ciclopis i cinglets amb vistes a la vall de Sau que fou habitat en temps remots. És una regió curiosa que cal conèixer

 

22 d’octubre  · Roques de la Corbera  (Osona) 

Entre Cantonigròs i Tavertet hi ha un sector de blocs ciclopis i cinglets amb vistes a la vall de Sau que fou habitat en temps remots. És una regió curiosa que cal conèixer. A més, la riera amaga nombrosos gorgs que acaben de fer  molt variada aquesta passejada.

Dificultat: escassa

Duresa: excursió assequible a tothom

Durada: unes 3 hores 

Desnivell: 400m 

Preu: 16€ 

 

 

 

 

 

 

 

+ info

DE SANTA ANIOL A SANTA PAU

11-12 de novembre

Si vols gaudir dels colors de la tardor, aquest és el millor pla per al cap de setmana. Si vols passejar entre fagedes, sense heroïcitats ni esforços titànics, definitivament has de venir amb nosaltres.

11-12 de novembre·  De Sant Aniol de Finestres a Santa Pau (Garrotxa) 

Si vols gaudir dels colors de la tardor, aquest és el millor pla per al cap de setmana. Si vols gaudir d’una estada en un dels pobles més bonics de Catalunya, afanya’t i reserva plaça, perquè s’exhauriran aviat. Si vols passejar entre fagedes, sense heroïcitats ni esforços titànics, definitivament has de venir amb nosaltres.

Dificultat: cap

Duresa: moderada, tots dos dies

Durada: 4 hores tots dos dies

Desnivell: 450m

Preu:  113€ (inclou una mitja pensió en hotel, dues excursions, vehicle de suport i assegurança d’accidents)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+ info

POBOLEDA

6-10 de desembre

Poboleda, al cor del Priorat i envoltat d’un mar de vinyes, té com a retaule de fons la gran muralla del Montsant. És com una temptació per a l’excursionista. Hi pujarem, esclar, pels graus més pintorescos.

6-10 de desembre ·  Poboleda (Priorat)

 Poboleda, al cor del Priorat i envoltat d’un mar de vinyes, té com a retaule de fons la gran muralla del Montsant. És com una temptació per a l’excursionista. Hi pujarem, esclar, pels graus més pintorescos. Però també descobrirem els camins veïnals de la rodalia de Poboleda i els petits tresor que s’hi amaguen.


Dificultat: petites dificultats per a superar algun dels graus, però res de l’altre món si esteu acostumats a caminar per muntanya

Duresa: totes les excursions tindran una duresa moderada

Durada: 3-5 hores

Desnivell: 200-600m

Preu: 358€ (inclou cinc excursions, quatre mitges pensions en hotel rural i l’assegurança d’accidents)